Pályázat

Projekt neve:

GINOP-1.2.2-15-2015-0002
Kedvezményezett: Metálpack Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató Kft.
A támogatás szerződés szerinti összege: 50 000 000,- Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt megvalósulása: 2016. április 11.-2017. január 16.

Társaságunk 2015. július 9-én támogatási kérelmet nyújtott be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című pályázati kiírásra. 2016. január 12-én értesültünk a támogatás elnyeréséről, a támogatói okirat 2016. február 28-án lépett hatályba.

A támogatás segítségével elsőként egy CNC élhajlító gép, majd egy CNC stancológép került beszerzésre, amelyek hozzájárultak társaságunk gyártási kapacitásának növeléséhez, hatékony és eredményes működéséhez.

A technológiai berendezések beszerzése mellett a támogatás lehetőséget adott a Harta 1726/12 helyrajzi számon lévő saját tulajdonú fémszerkezetű csarnok infrastrukturális fejlesztésére. Megújult a csarnok padozata, álmennyezet került felszerelésre, az oldalfalak hőszigetelve lettek, hőszigetelt ipari kapu és belső tolóajtó került beépítésre, a gépek üzemeléséhez szükséges áramszükséglet is kiépítésre került. A megvalósult fejlesztés hatására az üzemcsarnok alkalmassá vált a nagyértékű stancológép, és élhajlítógép működtetésének, élettartamának megőrzéséhez szükséges klimatikus viszonyok kialakítására.

A támogatási szerződésben szereplő valamennyi tevékenység megvalósult, a pénzügyi rendezés és a számvitel előírásoknak megfelelő üzembe helyezés megtörtént.